Wordpress Уеб Сайт с управление (Managed Wordpress Hosting)

Има ли кой да поддържа WordPress базирания Ви уеб сайта? Необходимо е не просто редовно да обновяване на софтуерните му версии и инсталираните приложения. Важно е да имате изработен модел на защита срещу всякави опити за достъпване на системата за съдържание и срещу мрежови атаки. WordPress изглежда лесна система за поддръжка, но е една от най-уязивимите от гледна точка на сигурност. По отношение на структурата на съдържанието и техническата администрация изборът на WordPress изисква да отделяте между 1 - 5 часа месечно за оптимизация, одит на кода и работата на инсталираните приложения и за други дейности, които изискват техническа администрация.

Едно от големите предизвикателствата пред управлението на всеки WordPress сайт е да бъде добре оптимизиран за Интернет търсачките. Ако Ви е необходима проактивна, винаги навременна и качествена техническа администрация и хостинг услуга за WordPress, обадете ни се. За по-малко от един месец ще увеличим значително производителността на уеб сайта Ви, приходите на бизнеса Ви!

WordPress Сайт планове с управление

WordPress с управление

Включени 6 часа на година.

Брой WP уеб сайтове

Хостинг и управление на 1 WordPress сайт.

Място за данни (Защита от срив)

20 GB SSD дисково място със защита на данните.

SSL сертификат

Let's Encrypt SSL сертификат.
 

CDN и Мрежова защита

CloudFlare мрежа за разпространение на съдържание.

Техническа администрация

Редактиране на WordPress код, дизайнески шаблони, приложения и SEO консултации.
79 лв. на месец
 

3 важни причини да използвате WordPress Хостинг с Управление

Разработка и развитие

Екипът на RAX разработва дигиталната част от бизнеса Ви, поддържа технически и развива концептуално уеб страниците и функционалността на WordPress сайта Ви.

Бизнес континуитет

Континуитет е чуждица, синоним на непрекъснатост и последователност. За бизнеса Ви това означава, че RAX прави необходимото, за да сте по-добри от конкурентите си.

Проактивно управление

Ако е необходимо да бъде отстранен дефект в WordPress, да бъде подобрена сигурността, да бъде обновено софтуерно приложение RAX прави това без да ви ангажира и отнема от времето Ви.

Всички WordPress Managed Хостинг планове с управление включват

Висока наличност

Хостинг профилите и уеб сайтовете Ви работят върху Cloud computing система с технически характеристики, които гарантират висока степен на непрекъсваемост и наличност на технологичните услуги.

100% сигурни данни

Базите данни и цялото съдържание на уеб сайтовете, хостинг профилите и електроната Ви поща се съхраняват в масив за данни, който има вградена защита срещу срив и пази информацията Ви при всякакви обстоятелства.

Коригиране на грешки

Когато използвате услугата "Уеб Сайт с Управление", RAX работи проактивно, за да коригира и отстранява всякакви грешки резултат от ествената употреба и развитие на софтуерни платформи, приложения и техлогии.

24/7 поддръжка

Освен 24-часовата инфраструктурна поддръжка на всички услуги и софтуер, ако използвате "Уеб Сайт с Управление" екипът на RAX се грижи за всички приложения, които инсталирани и пригодени за вашия профил и уеб сайт.

Бързо обслужване

Когато използвате уеб хостинг услуга с включена техническа администрация Ви обслужваме с приоритет. Екипът ни започва да работи по Вашата заявки веднага, а времето за решение е съобразено с вашите изисквания.

Постоянен мониторниг

Системите ни за мониторинг следят за това какви са нивата на използваните ресурси, трафика към уеб сайтовете Ви и сигнализират при всяка нередност, която може да доведе до прекъсване на работа на дадено услуга или приложение.