3 СТЪПКИ КЪМ ВАШИЯ HYBRID CLOUD

Имате ли нужда служителите Ви да използват определени софтуерни приложения от различни офиси или различни физически точки за достъп? Искате ли служителите Ви да работят на компютри, които са сигурни, надеждни и добре защитени? Необходимо ли Ви е да имате едновременно офисен сървър за вътрешнофирмени дейности и уеб сървър на който работят уеб сайтове, електронна поща, програми и приложения, които използват клиентите Ви? Има много причини да използвате Хибриден Компютърен Облак! При нас това става с 3 стъпки.

Изберете Hybrid Cloud план

Изберете един от преконфигурараните Хибридни Компютърни Облаци (Hybrid Cloud) на уеб сайта ни или ни изпратете запитване.

Направете поръчка

Поръчайте тази Hybrid Cloud услуга, която сте избрали или тази, която сме конфигурирали за Вас след консултация.

Изпозвайте Хибридния Облак

Между 2 и 24 часа след поръчката ще имате работеща, изградена специално за Вас хибридна облачна ИТ инфраструктура.

ИЗБОР НА HYBRID CLOUD УСЛУГА

Процесорни ядра (CPU)

1 vCPU

Памет (HA RAM)

4 GB

Място за данни (Защита от срив)

100 GB SATA

Трансфер на данни

5 000 GB

Избор на Операционна система

Windows или Linix

Софтуерни приложения

Microsoft Office и др.

Вид дискови масиви

Избор на SATA или SSD

Виртуална Частна Мрежа (VPN)

Избор на VPN

Скалируемост (Scalability)

Увеличаване на ресурсите по всяко време.

Наличност и Непрекъсваемост

Налични като допълнителни услуги.

Персонализация на услугата

Натиснете "Поръчайте", за да модифицирате Hybrid Cloud услугата.
59 лв. на месец

ЗАЩО ДА ИЗПОЛЗВАТЕ ХИБРИДЕН БИЗНЕС КОМПЮТЪРЕН ОБЛАК В RAX CLOUD?

Краткият отговор е "RAX Cloud е най-добрата хибридна облачна инфраструктура, налична на пазара"!

Най-добрият Компютърен Облак

RAX Cloud е категорично най-добрият компютърен облак в България. Но не само това! Заради Вас RAX e сред най-добрите доставчици на Облачна ИТ Инфраструктура (Cloud Computing) в Европа. Предоставяме Ви Облачни услуги там, където са Ви необходими!

Сертифицирани Облачни услуги

RAX е сертифициран доставчик за облачните технологии на VMware (VSPP), а RAX Cloud се намира в телефокомуникационната сграда на Equinix в София, която има сертификати ISO27001, ISO9001, ISO 5001, ISO 14001 и OHAS 18001.

100% защита на данните Ви

Оперативните данни, които съхранявате в RAX Cloud имат най-високата степен на защита позната в индустрията. Те стоят в Мрежа за съхранение на данни (Storage Area Network) с вградена защита срещу срив и загуба на информация.

Висока наличност (HA)

Ако операционната система на хибридния сървър (Hybrid Cloud) блокира, той се рестартира автоматично и се връща в действие самостоятелно, без намеса на системен администратор. Услугите, които използвате или доставяте на клиенти се възобновяват.

100% Непрекъсваемост (AFT)

Ако използвате AFT, Хибридният облчен сървър (Hybrid Cloud) има винаги актуално и синхронизирано огледално копие. При отпадне основния сървър то се активира за по-малко от 1 секунда. Няма рестартиране! Услугите, които използвате не спират да работят.

Сигурни Облачни услуги

Всички Хибридни Облачни сървъри (Hybrid Clouds) имат възможно най-високата степен на физическа и мрежова сигурност. Машините, които осигуряват вътрешни инфраструктурни услуги са защитени със 100% Непрекъсваемост (Automated Fault-Tolerance).

НАЙ-ДОБРИТЕ ПРАКТИКИ В УЕБ ХОСТИНГ И ОБЛАЧНИТЕ УСЛУГИ

ДАННИ ЗАЩИТЕНИ ОТ СРИВ И ЗАГУБИ

Данните Ви стоят в Мрежа за съхранение на данни, която има вградена защита и предпазва информацията Ви срещу загуби при всякакви обстоятелства.

ВИСОКА НАЛИЧНОСТ НА ОБЛАЧНИТЕ УСЛУГИ

Високата Наличност (High Availability) не е стандартна услуга и няма да я намерите при повечето други хостинг доставчици. Тя предпазва уеб сайтовете и технологичните Ви услуги от продължително прекъсване.

НЕПРЕКЪСВАЕМОСТ И 100% НАЛИЧНОСТ

Възползвайте се от Облачните ни услуги със непрекъсваемост и 100% наличност. Предлагаме защита срещу срив не само на данните, но и на изчислителните операции. Искате ли сървърите Ви да не спират?

ИНФРАСТРУКТУРА КЪДЕТО Е НЕОБХОДИМА

RAX доставя Уеб Хостинг услуги, физически Наети сървъри, Виртуални сървъри и Облачни услуги от различни точки на Европа и света - от там, откъдето Ви е необходимо.