Връзка с Rax.bg

Свържете се с екипа на RAX по най-удобният са Вас начин. Моля Ви имайте предвид, че ще можем да Ви обслужим най-качествено когато влезете в Профила си създадете съобщение в системата за техническа поддръжка. Така ще има история на комуникацията и ще можете да проследите колко време ни е необходимо да Ви отговорим и да намерим решение на поставен от Вас въпрос или проблем.

Начини за контакт

Център за съхранение на данни (Data Center): ж.к. Дружба 1, ул. 5030 #10, София, 1592, България

Екип за обслужване на клиенти (Remote NOC): ул. "Г. М. Димитров" № 5, етаж 2, офис 5, Пловдив, 4000, България

Национален номер: 0700 45 888

Мобилен номер: 0879 908 002

Офис Пловдив: 032 207 151

24/7 Техническа поддръжка: Онлайн Хостинг Център за обслужване на клиенти

: Raxhosting

: Raxdotbg

: Raxhosting

КОЕ Е НАЙ-ВАЖНОТО ЗА КАЧЕСТВЕНИ ХОСТИНГ И ОБЛАЧНИ УСЛУГИ?

ДАННИ ЗАЩИТЕНИ ОТ СРИВ И ЗАГУБИ

Данните Ви стоят в Мрежа за съхранение на данни, която има вградена защита и предпазва информацията Ви срещу загуби при всякакви обстоятелства.

ВИСОКА НАЛИЧНОСТ НА ОБЛАЧНИТЕ УСЛУГИ

Високата Наличност (High Availability) не е стандартна услуга и няма да я намерите при повечето други хостинг доставчици. Тя предпазва уеб сайтовете и технологичните Ви услуги от продължително прекъсване.

НЕПРЕКЪСВАЕМОСТ И 100% НАЛИЧНОСТ

Възползвайте се от Облачните ни услуги със непрекъсваемост и 100% наличност. Предлагаме защита срещу срив не само на данните, но и на изчислителните операции. Искате ли сървърите Ви да не спират?

ИНФРАСТРУКТУРА КЪДЕТО Е НЕОБХОДИМА

RAX доставя Уеб Хостинг услуги, физически Наети сървъри, Виртуални сървъри и Облачни услуги от различни точки на Европа и света - от там, откъдето Ви е необходимо.