3 СТЪПКИ КЪМ ВАШИЯ PRIVATE CLOUD

Имате ли сървър(и) и техника в офиса си, които се нуждаят се от подмяна и повече ресурси, изискват постоянна системна администрация и поддръжка, но въпреки всичко не работят добре и често Ви създават затруднения заради технически проблеми? Трябват ли Ви компютри за служителите Ви, които да са сигурни, надеждни и добре защитени от вируси? Необходимо ли Ви е да имате офисен сървър или компютри, които да можете да достъпвате от повече от една физическа точка? Има много причини да създадете собствен частен Бизнес Компютърен Облак! При нас това става с 3 стъпки.

Изберете Private Cloud план

Изберете един от преконфигурараните Частни Компютърни Облаци (Private Cloud) на уеб сайта ни или ни изпратете запитване.

Направете поръчка

Поръчайте тази Private Cloud услуга, която сте избрали или тази, която сме конфигурирали за Вас след консултация.

Изпозвайте Компютърния Облак

Между 2 и 24 часа след поръчката ще имате работеща, изградена специално за Вас частна облачна ИТ инфраструктура.

ИЗБОР НА PRIVATE CLOUD ЗА БИЗНЕСА ВИ

Процесорни ядра (CPU)

1 vCPU

Памет (HA RAM)

4 GB

Място за данни (Защита от срив)

100 GB SATA

Трансфер на данни

5 000 GB

Избор на Операционна система

Windows или Linix

Софтуерни приложения

Microsoft Office и др.

Вид дискови масиви

Избор на SATA или SSD

Виртуална Частна Мрежа (VPN)

Избор на VPN

Скалируемост (Scalability)

Увеличаване на ресурсите по всяко време.

Наличност и Непрекъсваемост

Налични като допълнителни услуги.

Персонализация на услугата

Натиснете "Поръчайте", за да модифицирате Private Cloud услугата.
59 лв. на месец

ЗАЩО ДА СЪЗДАДЕТЕ ЧАСТЕН БИЗНЕС КОМПЮТЪРЕН ОБЛАК В RAX CLOUD?

Краткият отговор е "RAX Cloud е най-добрата облачна инфраструктура, налична на пазара"!

Най-добрият Компютърен Облак

RAX Cloud е категорично най-добрият компютърен облак в България. Но не само това! Заради Вас RAX e сред най-добрите доставчици на Частна облачна инфраструктура (Cloud Computing) в Европа. Доставяме Облачни услуги там, където са Ви необходими!

Сертифицирани Облачни услуги

RAX е сертифициран доставчик за облачните технологии на VMware (VSPP), а RAX Cloud се намира в телефокомуникационната сграда на Equinix в София, която има сертификати ISO27001, ISO9001, ISO 5001, ISO 14001 и OHAS 18001.

100% защита на данните Ви

Оперативните данни, които съхранявате в RAX Cloud имат най-високата степен на защита позната в индустрията. Те стоят в Мрежа за съхранение на данни (Storage Area Network) с вградена защита срещу срив и загуба на информация.

Сигурни Облачни услуги

Всички Частни Облачни сървъри (Private Clouds) имат възможно най-високата степен на физическа и мрежова сигурност. Машините, които осигуряват вътрешни инфраструктурни услуги са защитени със 100% Непрекъсваемост (Automated Fault-Tolerance).

Висока наличност (HA)

Ако операционната система на Облачния сървър (Private Cloud) блокира, той се рестартира автоматично и се връща в действие самостоятелно, без намеса на системен администратор. Услугите, които използвате или доставяте на клиенти се възобновяват.

100% Непрекъсваемост (AFT)

Ако използвате AFT, Частният Облачен сървър (Private Cloud) има винаги актуално и синхронизирано огледално копие. При отпадне основния сървър то се активира за по-малко от 1 секунда. Няма рестартиране! Услугите, които използвате не спират да работят.