Уеб Сайт с управление (Managed Website)

Колко харчите за техническата поддръжка на уеб сайта си? Колко Ви струва на месец обновяването на информацията и софтуерните версии, създаването и редактирането на уеб страници, оптимизацията на кода и съдържанието на сайта Ви, за да може да получите възможно най-високо класиране в резултатите, които показват Интернет търсачките? Направете тази сметка и преценета дали получавата бърза и качествена услуга и какъв е резултатът за бизнеса Ви?

След това ни се обадете. Ние ще увеличим производителността на уеб сайта Ви и ще увеличим приходите на бизнеса Ви, чрез по.добро управление на технологичната Ви инфраструктура!

  • Системна и техническа администрация
  • Подобряване на сигурността
  • Оптимизиран уеб сайт и повече посетители
цени от
69 лв.
на месец

Уеб сайт хостинг планове с техническа администрация

Услуга с управление

1 час на месец техническа администрация.

Брой уеб сайтове

Хостинг и управление на два уеб сайта.

Място за данни (Защита от срив)

20 GB SSD дисково място със защита на данните.

SSL сертификат

cPanel AutoSSL с 3 месечен период на подновяване.
 

Техническа администрация

Редактиране на HTML и убе страници, поддръжка CMS, софтуер и SEO консултации.
69 лв. на месец
 

3 важни причини да използвате услугата Уеб Сайт с Управление

Разработка и развитие

Екипът на RAX разработва дигиталната част от бизнеса Ви, поддържа технически и развива концептуално уеб страниците и функционалността на уеб сайта Ви.

Бизнес континюитет

Континюитет е чуждица, синоним на непрекъснатост и последователност. За бизнеса Ви това означава, че RAX прави необходимото, за да сте по-добри от конкурентите си.

Проактивно управление

Ако е необходимо да бъде отстранен технологичен дефект, да бъде подобрена сигурността, да бъде обновено софтуерно приложение RAX прави това без да ви ангажира и отнема от времето Ви.

Всички Уеб сайт Хостинг планове с управление включват

Висока наличност

Хостинг профилите и уеб сайтовете Ви работят върху Cloud computing система с технически характеристики, които гарантират висока степен на непрекъсваемост и наличност на технологичните услуги.

100% сигурни данни

Базите данни и цялото съдържание на уеб сайтовете, хостинг профилите и електроната Ви поща се съхраняват в масив за данни, който има вградена защита срещу срив и пази информацията Ви при всякакви обстоятелства.

Коригиране на грешки

Когато използвате услугата "Уеб Сайт с Управление", RAX работи проактивно, за да коригира и отстранява всякакви грешки резултат от ествената употреба и развитие на софтуерни платформи, приложения и техлогии.

24/7 поддръжка

Освен 24-часовата инфраструктурна поддръжка на всички услуги и софтуер, ако използвате "Уеб Сайт с Управление" екипът на RAX се грижи за всички приложения, които инсталирани и пригодени за вашия профил и уеб сайт.

Бързо обслужване

Когато използвате уеб хостинг услуга с включена техническа администрация Ви обслужваме с приоритет. Екипът ни започва да работи по Вашата заявки веднага, а времето за решение е съобразено с вашите изисквания.

Постоянен мониторниг

Системите ни за мониторинг следят за това какви са нивата на използваните ресурси, трафика към уеб сайтовете Ви и сигнализират при всяка нередност, която може да доведе до прекъсване на работа на дадено услуга или приложение.