Поддръжка на Уеб Сайт (Managed Website)

Колко харчите за техническата поддръжка на уеб сайта си? Колко Ви струва на месец обновяването на информацията и софтуерните версии, създаването и редактирането на уеб страници, оптимизацията на кода и съдържанието на сайта Ви, за да може да получите възможно най-високо класиране в резултатите, които показват Интернет търсачките? Направете тази сметка и преценета дали получавата бърза и качествена услуга и какъв е резултатът за бизнеса Ви?

След това ни се обадете и вземете Хостинг с поддръжка на уебсайт. Ние ще увеличим производителността на уеб сайта Ви и приходите на бизнеса Ви, чрез по-добро управление на технологичната Ви инфраструктура!

  • Системна и техническа администрация
  • Подобряване на сигурността
  • Оптимизиран уеб сайт и повече посетители
цени от
79 лв.
на месец
Уеб Сайт с управление

Хостинг планове с Поддръжка на Уеб Сайт

Работа и поддръжка на уебсайт

С 6 часа техническа администрация на година.

Брой уеб сайтове

Поддръжка и управление на един (1) уеб сайт.

Място за данни (Защита от срив)

20 GB SSD дисково място със защита на данните.

SSL сертификат

Два Let's Encrypt SSL сертификата.
 

Техническа администрация

Редактиране на HTML страници, поддръжка на CMS, open-source софтуер и SEO консултации.
79 лв. на месец
 

3 важни причини да използвате услугата Хостинг с поддръжка на уебсайт

Разработка и развитие

Екипът на RAX разработва дигиталната част от бизнеса Ви, поддържа технически и развива концептуално уеб страниците и функционалността на уеб сайта Ви.

Бизнес континуитет

Континуитет е чуждица, синоним на непрекъснатост и последователност. За бизнеса Ви това означава, че RAX прави необходимото, за да сте по-добри от конкурентите си.

Проактивно управление

Ако е необходимо да бъде отстранен технологичен дефект, да бъде подобрена сигурността, да бъде обновено софтуерно приложение RAX прави това без да ви ангажира и отнема от времето Ви.

Всички Хостинг с техническа поддръжка на уебсайт включват

Висока наличност

Уеб сайтовете Ви работят върху Cloud computing система с технически характеристики, които гарантират висока степен на непрекъсваемост и наличност на технологичните услуги.

100% сигурни данни

Базите данни и цялото съдържание на уеб сайтовете, хостинг профилите и електроната Ви поща се съхраняват в масив за данни, който има вградена защита срещу срив и пази информацията Ви при всякакви обстоятелства.

Коригиране на грешки

Когато използвате услугата "Уеб Сайт с Управление", RAX работи проактивно, за да коригира и отстранява всякакви грешки резултат от ествената употреба и развитие на софтуерни платформи, приложения и техлогии.

24/7 поддръжка

Освен 24-часовата инфраструктурна поддръжка на всички услуги и софтуер, ако използвате "Уеб Сайт с Управление" екипът на RAX се грижи за всички приложения, които инсталирани и пригодени за вашия профил и уеб сайт.

Бързо обслужване

Когато използвате уеб сайт услуга с включена техническа администрация Ви обслужваме с приоритет. Екипът ни започва да работи по Вашата заявки веднага, а времето за решение е съобразено с вашите изисквания.

Постоянен мониторниг

Системите ни за мониторинг следят за това какви са нивата на използваните ресурси, трафика към уеб сайтовете Ви и сигнализират при всяка нередност, която може да доведе до прекъсване на работа на дадено услуга или приложение.