РАЗБЕРЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОСТИНГ КОМПАНИЯ RAX

RAX (Rax.bg) започва да работи като хостинг компания в края на 2000-та г. и е сред най-дълго съществуващите доставчици на качествени IT хостинг услуги в Европа. RAX е също и един от първите доставчици на облачни услуги в Югоизточна Европа и управлява собствена Cloud Computing инфраструктура, която се намира физически в няколко центъра за съхранение на данни в Европа. В България RAX Cloud се намира в центъра за съхранение на данни - Equinix SOF 1.

About RAX title=

Член на RIPE и Интернет Регистър (LIR)

Rax.bg е член на RIPE (LIR) и използва автономна система AS199364 свързана към много на брой телекомуникационни компании и доставчици на качествени интернет услуги. Имаме физически комуникационни връзки към Telecom Italia, IPACCT, Hurricane Electric, Balkan-IX (Balkan Internet Exchange). Интернет трасетата ни подлежат на промяна, като добавяне нови алтернативни пътища към Интернет мрежата си.

Ако искате да разберете повече за нас, моля запознайте се с бизнес историята на RAX. Научете повече за Интернет мрежата ни, за центъра ни за съхранение на данни, за хардуера, който използваме и за облачната ни компютърна платформа. Вижте бизнес историята ни, за да разберете какво прави Rax.bg уникална IT хостинг и Cloud Computing компания.

Имаме удоволствието да предлагаме на клиентите си 24/7 техническа поддръжка:

  • Интернет система за обслужване - Rax.bg/Accounts
  • 24/7 поддръжка по телефона: +359 700 45 888; +359 879 908 002;

КАКВО ГАРАНТИРА RAX.BG В УЕБ ХОСТИНГ И ОБЛАЧНИТЕ УСЛУГИ

ДАННИ ЗАЩИТЕНИ ОТ СРИВ И ЗАГУБИ

Данните Ви стоят в Мрежа за съхранение на данни, която има вградена защита и предпазва информацията Ви срещу загуби при всякакви обстоятелства.

ВИСОКА НАЛИЧНОСТ НА ОБЛАЧНИТЕ УСЛУГИ

Високата Наличност (High Availability) не е стандартна услуга и няма да я намерите при повечето други хостинг доставчици. Тя предпазва уеб сайтовете и технологичните Ви услуги от продължително прекъсване.

НЕПРЕКЪСВАЕМОСТ И 100% НАЛИЧНОСТ

Възползвайте се от Облачните ни услуги със непрекъсваемост и 100% наличност. Предлагаме защита срещу срив не само на данните, но и на изчислителните операции. Искате ли сървърите Ви да не спират?

ИНФРАСТРУКТУРА КЪДЕТО Е НЕОБХОДИМА

RAX доставя Уеб Хостинг услуги, физически Наети сървъри, Виртуални сървъри и Облачни услуги от различни точки на Европа и света - от там, откъдето Ви е необходимо.