OFFICE CLOUD - БИЗНЕС СЪРВЪР

В RAX сме фокусирани върху това да помагаме на клиентите и партньорите си. В трудната икномическа ситуация и очакваната глобална икономическа криза, резултат от разпространението на коронавирусната болест (COVID-19), можем да направим нещо много важно за Вас - да Ви помогнем да подобрите организационната си структура, да преодолеете кризата, да стабилизирате и развиете бизнеса си. Поради тази причина ние създадохме Private Cloud решение за непрекъснатост на бизнеса, наречено Office Cloud, което ще Ви помогне много да поддържате работния си процес стабилен и без прекъсвания.

RAX Office Cloud - Частна облачна инфраструктура

Какво прави за Вас "Офис облак" бизнес сървъра?

Office Cloud е персонализиран бизнес сървър, който позволява на екипа Ви и организация Ви да създава обща работна среда, да използва Office пакет програми и да работи по документи, електронни таблици, презентации и други, да изпраща и получава ел. поща, да управлява календара си и да провежда конферентни разговори, текстови и видео чат в защитена частна ИТ среда.

Office Cloud е форма на частна облачна инфраструктура, 100% собственост на вашата компания, която можете да използвате на абонаментна основа с Rax.bg. Работи както върпу физически наети сървъри, така и на виртуални Облачни сървъри.

Разгледайте примерното изображение на функционалността "Deck" от собствения Office Cloud на RAX. Deck е организационен инструмент, който подобрява личното планиране и организация на проекти за екипи. Тя позволява на членовете на проекта да: създават / добавят задачи към карти, да ги поставят в ред и да ги управляват; запишете допълнителни бележки при маркиране; присвояване на етикети за подобряване на организацията на проекта; работа върху различни палуби в споделена среда за сътрудничество.

Инсталиран и работещ върху инфраструктурата на RAX, Office Cloud предоставя на вашата компания възможност да използва услуги като Висока наличност (HA) и Автоматична непрекъсваемост на процесите (AFT).

Услугата "Висока наличност" следи операционна система на Office Cloud сървъра за повреда и прекъсване. Ако има такова, тя рестартира облачния бизнес сървър на друг физически хост, част от Rax Cloud. Всички операции и услуги се възобновяват автоматично.

Автоматичната непрекъсваемост на процесите е услуга, която напълно премахва риска от прекъсване на Office Cloud. Тя създава огледално копие на сървъра на Office Cloud, което е синхронизирано и винаги е актуално с основния. В случай на прекъсване на хардуера, Автоматичната непрекъсваемост на процесите стартира веднага резервния Office Cloud при отказ на основния Ви офис сървър и така предотвратява изцяло прекъсването на работата Ви и загубата на данни.

Office Cloud е може би най-добрата облачна инфраструктурна услуга за подобряване на вътрешнофирмените работни процеси на малкия и средния бизнес, налична на пазара. Офис облакът на RAX е много по-сигурен и най-вече по-рентабилен от другите популярни онлайн базирани услуги Office Suite, тъй като е 100% Ваша собственост, пази документите Ви сигурни и предотвратява изтичането на данни. Office Cloud ще помогне на вашата фирма да оптимизира и подобри организационната си структура, като свърже локалната Ви IT инфраструктура към Ваш собствен и добре защитен компютърен облак, работещ в центъра за данни на RAX.

Ще се радваме да получим въпросите Ви свързани с Office Cloud и да им отговорим.

КАКВО ГАРАНТИРА RAX.BG В УЕБ ХОСТИНГ И ОБЛАЧНИТЕ УСЛУГИ

ДАННИ ЗАЩИТЕНИ ОТ СРИВ И ЗАГУБИ

Данните Ви стоят в Мрежа за съхранение на данни, която има вградена защита и предпазва информацията Ви срещу загуби при всякакви обстоятелства.

ВИСОКА НАЛИЧНОСТ НА ОБЛАЧНИТЕ УСЛУГИ

Високата Наличност (High Availability) не е стандартна услуга и няма да я намерите при повечето други хостинг доставчици. Тя предпазва уеб сайтовете и технологичните Ви услуги от продължително прекъсване.

НЕПРЕКЪСВАЕМОСТ И 100% НАЛИЧНОСТ

Възползвайте се от Облачните ни услуги със непрекъсваемост и 100% наличност. Предлагаме защита срещу срив не само на данните, но и на изчислителните операции. Искате ли сървърите Ви да не спират?

ИНФРАСТРУКТУРА КЪДЕТО Е НЕОБХОДИМА

RAX доставя Уеб Хостинг услуги, физически Наети сървъри, Виртуални сървъри и Облачни услуги от различни точки на Европа и света - от там, откъдето Ви е необходимо.