КОЛОКАЦИЯ НА СЪРВЪРИ В 10 ЕВРОПЕЙСКИ ДАТА ЦЕНТЪРА

RAX обяви нови услуги за колокация на публично достъпни и частни сървъри с 24-часова поддръжка в Атина, Братислава, Будапеща, Букурещ, Лондон, Милано, Ниш, Прага, Солун и Франкфурт.

Защита срещу Phishing Emails

RAX.bg разшири портфолиото си от услуги за колокация на сървъри.

От 10-и януари 2022 г. предлагаме колокационни услуги на публично достъпни сървъри и частни, вътрешнофирмени сървъри в 10 европейски града. Новите центрове за съхранение на данни на RAX се намират в Атина, Братислава, Будапеща, Букурещ, Лондон, Милано, Ниш, Прага, Солун и Франкфурт. Колокационните услуги достъпни в тях, са два вида - Колокация с пълно управление и Колокация без управление. Разликата е, че при услугата Колокация с пълно управление екипът на RAX поемая техническата и системна администрация на сървърите на клиентите си.

Много български фирми имат необходимост да съхраняват сървъри, технологична инфраструктура и данни в различни географски точки на Европа. Колокационните услуги на RAX в 10 европейски града дават възможност на клиентите ни да работят и доставят съдържание по-близо до пазарите, които обслужват.

В редица от новите колокационни центрове на RAX клиентите ни ще имат по-ниски разходи за електроенергия, в сравнение с тези в България. С отваряянето на гореизброените десет колокационни центъра даваме възможност на клиентите си да съхраняват сървърите и технологичното си оборудване при изгодни, прогнозируеми условия в геолокации с бърза интернет свързаност до България.

В стандартния 1U план за колокация на сървър влизат 100 мегабита или 1 гигабит Интернет свързаност (според геолокацията), 5 TB или по-висока квота за трансфер на данни, специфични за клиента конфигурации за публична и частна Интернет мрежа, 75 вата включено електро захранване, IPv4 и IPv6 интернет протокол адреси и 24-часова поддръжка, чиито параметри варират в зависимост от центъра за съхранение на данни и изискванията на клиента.

В България RAX предоставя колокационни услуги в Tier 4 и Tier 2+ дата центрове, които се намират в София и Пловдив. В тях, освен колокация на сървъри за публична и частна, вътрешнофирмена употреба, предоставяме и Disaster Recovery Колокация. Тя обезпечава ИТ инфраструктурата на фирми срещу инциденти, бедствия и аварии.

В края на 2021 г. RAX обяви хостинг услуга WordPress Уеб сайт с управление. Тя включва: техническа поддръжка на софтуерни версии и инсталирани приложения; защита срещу неоторизиран достъп до WordPress системата; защита срещу мрежови атаки от вида “Denial of Service”; вътрешна оптимизация на WP сайта; тестване на софтуерния код за грешки; подобряване на индексирането на уебстраниците от Интернет търсачките; отстраняване на недостатъци като празни маркери за мета заглавия, дублирани мета заглавия, празни маркери за мета описание, дублирани етикети с описания на мета, мета ключови думи и други грешки, които трябва да бъдат коригирани; проверка и подобряване на мобилната версия; проверка за дублирани URL адреси и прекъснати връзки към уебстраниците; проверка и корекция с всякакви настройки за локализация, които се нуждаят от подобрения. Услугата “WordPress Уеб сайт с управление” е достъпна във всичяки нови 10 европейски геолокации за колокация на сървъри и технологично оборудване.

Ако имате нужда от колокационни услуги в България или в други страни от Европа както и от надежден, бизнес клас хостинг, разгледайте услугите и ни . пишете. Екипът на RAX ще намери най-добрият и изгоден за фирмата Ви вариант на email услуга.

КАКВО ГАРАНТИРА RAX.BG В УЕБ ХОСТИНГ И ОБЛАЧНИТЕ УСЛУГИ

ДАННИ ЗАЩИТЕНИ ОТ СРИВ И ЗАГУБИ

Данните Ви стоят в Мрежа за съхранение на данни, която има вградена защита и предпазва информацията Ви срещу загуби при всякакви обстоятелства.

ВИСОКА НАЛИЧНОСТ НА ОБЛАЧНИТЕ УСЛУГИ

Високата Наличност (High Availability) не е стандартна услуга и няма да я намерите при повечето други хостинг доставчици. Тя предпазва уеб сайтовете и технологичните Ви услуги от продължително прекъсване.

НЕПРЕКЪСВАЕМОСТ И 100% НАЛИЧНОСТ

Възползвайте се от Облачните ни услуги със непрекъсваемост и 100% наличност. Предлагаме защита срещу срив не само на данните, но и на изчислителните операции. Искате ли сървърите Ви да не спират?

ИНФРАСТРУКТУРА КЪДЕТО Е НЕОБХОДИМА

RAX доставя Уеб Хостинг услуги, физически Наети сървъри, Виртуални сървъри и Облачни услуги от различни точки на Европа и света - от там, откъдето Ви е необходимо.